Välkommen till Lorents Marin Cupen`s officiella tävlingssida !
SVERIGES FÖRSTA "NON PROFIT" TÄVLING
><(((*> "100% STÖD TILL FISKEVÅRDEN " <*)))><

tisdag 28 april 2009

ABU GARCIA /PURE FISHING SPONSRAR


Vi välkomnar sponsor NR.15

ABU GARCIA - PURE FISHING




Read more...

söndag 26 april 2009

KGK MOTOR AB /SUZUKI SVERIGE


Vi välkomnar sponsor NR.14





KGK MOTOR AB/SUZUKI

www.suzukimarin.se

Sponsrar med 1 ST BÅT/MOTOR PAKET


*Suzumar gummibåt DS-225

*Suzuki utombordare DF2.5





Förra årets nyhet, Suzumar 225, är en kompakt jolle som gör den till en idealisk tenderbåt som är mycket lätt att transportera och förvara – speciellt när utrymme är dyrbart. Båten rullas in i en smart väska för lagring och/eller transport. Den starka durken av träribbor ger båten en god stabilitet.

Båten har goda egenskaper såsom lyftringar i akterspegel och på tuber i rostfritt stål, akterspegel av trä med hög hållfastighet, rephandtag runt om, lackad trätoft och lackade träribbor i durken. Ett par åror och fotpump följer med som standard.

Pris DS-225: 6 500 kr







DF2.5 med sin ingångsvikt på hela 13 kg, är helt klart den lättaste encylindriga 4-taktsmotorn Suzuki någonsin har konstruerat. Samtidigt är den lättast på marknaden av de motorer som har ett vattenkylsystem.

Pris DF2.5: 7 900 kr

Det elektroniska tändsystemet ger en precis tändning och den lättdragna startmekanismen gör DF2.5 mycket enkel att starta. Med en slagvolym på 68 cm³ är DF2.5 perfekt till de flesta småbåtar och jollar.

Stort handtag
DF2.5 är lätt att ta med sig. Den låga vikten samt det stora bärhandtaget är två saker som bidrar till det.Handtaget hjälper dig också när du vill fälla upp motorn.

Svängbar 360°
Kombinationen av twist-gashandtaget och möjligheten att svänga motorn i 360° är en stor fördel i trånga passager eller när du behöver backa. Motorn går tyst tack vare 4-takt samt är uthållig och pålitlig tack vare vattenkylningen.





www.suzukimarin.se

Read more...

torsdag 16 april 2009

TÄVLING SAMMANFATTNING EFTER 1 MÅNAD



Sammanfattning sen lanseringen 09.03.16

Vi konstaterar igen med glädje att tävlingens dignitet och intresset för dess koncept, växer sig starkare och starkare för varje vecka.

Upplägget och faktumet att ALLT tillfaller fiskevården har än så länge tilltalat 13 sponsorer och 29 förhandsanmälda team.

Alla som är delaktiga i form av sponsor eller genom sitt deltagande i tävlingen bidrar direkt till fiskevårdande åtgärder genom Laxfond Vänern!

Vi vill påpeka att vi är väldigt stolta över sponsorerna och det faktumet att genom sitt stöd till Lorents Marin Cupen har de valt att stödja fiskevården och ett helt nytt tävlingskoncept i Sverige.


Ta del av sponsorernas produkter/tjänster/utbud genom att klicka på deras namn.



LORENTS MARIN PRODUKTER

CITY FISKE VÄXJÖ

HYLTE FORMPLAST

BIL & MARIN VÄXJÖ

BW FORDONSERVICE LJUNGBY

OLSSONS FISKE

NAVPOINT

OLYMPIC BOATS

GARMIN SWEDEN

FISKE FÖR ALLA

VK SALMON

CWC

NORDIC SEA ANGLING


Alla som är intresserade av att delta ,eller på något sätt sponsra tävlingen är välkomna att höra av sig på lorentsmarin@telia.com

Vi kämpar för fullt för att tävlingen ska bli en fantastisk och oförglömlig tillställning .....232 dagar kvar...

Med vänliga hälsningar /
Lorents Marin Produkter

Read more...

fredag 10 april 2009

NORDIC SEA ANGLING !!!UTLOTTNING BLAND ALLA DELTAGANDE TEAM

Vi välkomnar sponsor NR.13


NORDIC SEA ANGLING



NORDIC SEA ANGLING SPONSRAR MED RESECHECKAR

TILL ETT VÄRDE AV 10.000 KRONOR


VI KOMMER ATT LOTTA UT DESSA CHECKAR BLAND ALLA DELTAGANDE TEAM SOM FÖRANMÄLER SIG INNAN DEN 22/11



Besök NORDIC SEA ANGLING`S hemsida

http://nordic-sea-angling.se/


Här kan ni se hur det kan se ut på Söröya

Read more...

tisdag 7 april 2009

>>>>>VK SALMON<<<<<


Vi välkomnar sponsor NR.12

VK SALMON



VK-attractors lungt roterande gång attraherar fisk och ger betesfisket eller betet ett oregelbundet samt fiskelikt gång. För dess egenskap att ha litet motstånd i vattnet kan du använda detta också med små planers.




VK RAX BAITHOLDER & VK 2 FLASHER HAR TAGIT MARKNADERN MED STORM

SE DERAS PRODUKTER PÅ

VK SALMON`s HEMSIDA



TA DEL AV FRAMGÅNGSRIKA FISKERAPPORTER MED VK SALMON PRODUKTER PÅ

VK SALMON`s BLOGG




Read more...

måndag 6 april 2009

CWC


Vi välkomnar sponsor NR.11




Strike är en supereffektiv wobbler framtagen för trollingfiske efter lax och öring. Strike-serien har en rullande och vickande gång samt tål farter upp till 5 knop.

Strike: 10,5 cm, 11 gram, fiskdjup 0,5 - 1 meter

Strike Jr: 9 cm, 8 gram, fiskdjup 0,5 - 1 meter
Strike Mini: 7,5 cm, 4,5 gram, fiskdjup 0,5 - 1 meter




Missa inte den nya CWC Pulkan !!!






Owner är en av världens absolut största kroktillverkare. Men Owner är egentligen inte kända för mängden tillverkad krok, utan det är kvalitet i världsklass som känneteckar en Owner-krok. Krokmaterial, tillverkningsprocesser och konstruktionslösningar är av absolut högsta kvalitet. Givetvis finns det många kopior på Owner-krokar, men det är bara originalet som uppfyller sportfiskarnas höga krav. Vill du vara säker på suveräna krokningsegenskaper och superstyrka så finns det bara ett alternativ - Owner!






Read more...

FISKE FÖR ALLA >SPONSRAR


Vi välkomnar sponsor NR.10


FISKE FÖR ALLA


-MEDIASPONSOR
-SPONSOR




LÄS I NYA NUMRET




Fånga en röding – från sängkanten.Ta en röding på rummet. Det kan du få uppleva om du tar in på Arkhotellet på Torneträsk. Inne i värmen kan du från sängkanten se när fisken närmar sig kroken.

Öringfrossa – väntan är över.Tusen och åter tusen spöfiskares väntan är över. Det är dags igen för öring. Vi har tagit ett järngrepp på den vackra havsöringen och har material från flera platser samt vilka beten som fungerar. Ladda för 20 sidor öringfrossa!

Roadtrip: Örnsköldsvik.Fiske för Allas egen gäddprofessor packade utrustningen, hängde på båten och drog iväg på en roadtrip genom Sverige på jakt efter de stora rovfiskarna. Nu har Anders Forsberg nått Foppaland och jagar gäddorna...

36 haspelrullar i stort test.Tjörnmark har slitit med kastarmen och testat 36 nya haspelrullar. Allt från 299 till 9 995 kronor från åtta olika leverantörer. Ingen är riktigt dålig, några är riktigt bra. Vilken modell passar dig?

Söröya - havsfiske på 70e breddgraden.Den gröna ön Söröya har under senare tid blommat upp som något av en havsfiskares Mecka. Hit vallfärdar svenskar som har en dröm om den gigantiska torsken, hälleflundran och kungsfisken. Tjörnmark fick mersmak.

Hysteriskt karpfiske.Gränsen mellan framgång och misslyckande när det gäller fiske kan vara knivskarp. Det fick Rikard Bengtsson uppleva när han var i kanadensiska St Lawrence River i jakten på sitt livs karpfiske.Och mycket mera...


"Prenumerera på fisketidningen som vågar mer!"

Read more...

fredag 3 april 2009

GARMIN GARMIN GARMIN

Vi välkomnar sponsor NR.9






-------------------------------------------------------------------------------

Vi konstaterar med glädje att intresset för tävlingen och dess upplägg är väldig stor !

Kanske beror det på att ingen privat arrangör har tidigare genomfört en tävling utifrån en "no profit " koncept ,och att ALLT tillfaller fiskevården...

LMC lanserades den 17/3 ,och har sedan dess redan fått 9 sponsorer .

245 dagar kvar.


---------------------------------------------------------

Lorents Marin Produkter vill härmed tacka alla sponsorer och övriga människor som engagerar sig !

ER stöd och uppmuntran bidrar till att vi kommer att kämpa ännu hårdare för att göra Lorents Marin Cupen till en minnesvärd och fantastisk tävling .

Den redan fina "Prisbordet " blir bättre och bättre för varje vecka.

Tack/LMP

Read more...

OLYMPIC SPONSRAR


Vi välkomnar sponsor NR.8




Grekiska båtar med toppkvalitè. Programmet varierar med båtar från 4 m upp till 6,25 m. Fantastiska sjöegenskaper och 5 ÅRS GARANTI hör till våra starkaste argument. Ta en titt och dröm Dig bort till sommar och sol...



Olympicvarvet har byggt båtar i över 26 år, så kunskapen är stor bland personalen.

Varvet har alltid satt säkerheten i första hand, båtarna är givetvis CE-märkta och i alla vattentäta skott finns flytskum som garanterar att Olympic är en av marknadens säkraste båtar.


Märket har börjat växa sig starkt i Europa under de senaste åren. Det stora modellprogrammet gör att de flesta kunder kan hitta just sin favorit.

Vare sig det gäller fiske eller nöjesåkning. Olympic har ett högt andrahandsvärde mycket på grund av den höga kvalitèn båtarna håller.

Mycket beror även på den långa garantitiden. 5 års garanti

Read more...

TILLBAKA TILL TOPPEN