Välkommen till Lorents Marin Cupen`s officiella tävlingssida !
SVERIGES FÖRSTA "NON PROFIT" TÄVLING
><(((*> "100% STÖD TILL FISKEVÅRDEN " <*)))><

måndag 6 april 2009

FISKE FÖR ALLA >SPONSRAR


Vi välkomnar sponsor NR.10


FISKE FÖR ALLA


-MEDIASPONSOR
-SPONSOR




LÄS I NYA NUMRET




Fånga en röding – från sängkanten.Ta en röding på rummet. Det kan du få uppleva om du tar in på Arkhotellet på Torneträsk. Inne i värmen kan du från sängkanten se när fisken närmar sig kroken.

Öringfrossa – väntan är över.Tusen och åter tusen spöfiskares väntan är över. Det är dags igen för öring. Vi har tagit ett järngrepp på den vackra havsöringen och har material från flera platser samt vilka beten som fungerar. Ladda för 20 sidor öringfrossa!

Roadtrip: Örnsköldsvik.Fiske för Allas egen gäddprofessor packade utrustningen, hängde på båten och drog iväg på en roadtrip genom Sverige på jakt efter de stora rovfiskarna. Nu har Anders Forsberg nått Foppaland och jagar gäddorna...

36 haspelrullar i stort test.Tjörnmark har slitit med kastarmen och testat 36 nya haspelrullar. Allt från 299 till 9 995 kronor från åtta olika leverantörer. Ingen är riktigt dålig, några är riktigt bra. Vilken modell passar dig?

Söröya - havsfiske på 70e breddgraden.Den gröna ön Söröya har under senare tid blommat upp som något av en havsfiskares Mecka. Hit vallfärdar svenskar som har en dröm om den gigantiska torsken, hälleflundran och kungsfisken. Tjörnmark fick mersmak.

Hysteriskt karpfiske.Gränsen mellan framgång och misslyckande när det gäller fiske kan vara knivskarp. Det fick Rikard Bengtsson uppleva när han var i kanadensiska St Lawrence River i jakten på sitt livs karpfiske.Och mycket mera...


"Prenumerera på fisketidningen som vågar mer!"


TILLBAKA TILL TOPPEN