Välkommen till Lorents Marin Cupen`s officiella tävlingssida !
SVERIGES FÖRSTA "NON PROFIT" TÄVLING
><(((*> "100% STÖD TILL FISKEVÅRDEN " <*)))><

söndag 26 april 2009

KGK MOTOR AB /SUZUKI SVERIGE


Vi välkomnar sponsor NR.14





KGK MOTOR AB/SUZUKI

www.suzukimarin.se

Sponsrar med 1 ST BÅT/MOTOR PAKET


*Suzumar gummibåt DS-225

*Suzuki utombordare DF2.5





Förra årets nyhet, Suzumar 225, är en kompakt jolle som gör den till en idealisk tenderbåt som är mycket lätt att transportera och förvara – speciellt när utrymme är dyrbart. Båten rullas in i en smart väska för lagring och/eller transport. Den starka durken av träribbor ger båten en god stabilitet.

Båten har goda egenskaper såsom lyftringar i akterspegel och på tuber i rostfritt stål, akterspegel av trä med hög hållfastighet, rephandtag runt om, lackad trätoft och lackade träribbor i durken. Ett par åror och fotpump följer med som standard.

Pris DS-225: 6 500 kr







DF2.5 med sin ingångsvikt på hela 13 kg, är helt klart den lättaste encylindriga 4-taktsmotorn Suzuki någonsin har konstruerat. Samtidigt är den lättast på marknaden av de motorer som har ett vattenkylsystem.

Pris DF2.5: 7 900 kr

Det elektroniska tändsystemet ger en precis tändning och den lättdragna startmekanismen gör DF2.5 mycket enkel att starta. Med en slagvolym på 68 cm³ är DF2.5 perfekt till de flesta småbåtar och jollar.

Stort handtag
DF2.5 är lätt att ta med sig. Den låga vikten samt det stora bärhandtaget är två saker som bidrar till det.Handtaget hjälper dig också när du vill fälla upp motorn.

Svängbar 360°
Kombinationen av twist-gashandtaget och möjligheten att svänga motorn i 360° är en stor fördel i trånga passager eller när du behöver backa. Motorn går tyst tack vare 4-takt samt är uthållig och pålitlig tack vare vattenkylningen.





www.suzukimarin.se


TILLBAKA TILL TOPPEN